O şcoală a vieţii. Colegiul Militar Liceal "Ştefan cel Mare"

marți, 26 iunie 2012

Revedere la 40 de ani de la absolvirea promotiei 1972

Stimati colegi, anul acesta sarbatorim 40 de ani de la absolvirea liceului. In speranta ca exista dorinta de a ne intalni au fost initiate unele masuri administrative pentru organizarea revederii. Imi face placere sa mentionez cativa dintre colegii care s-au implicat pana in prezent: Anastasiei, Comaneci, Casapu, Ivanov si Andrei Gheorghe.

1. Data pentru care seful promotiei, Pop Iosif, a inaintat raportul pentru aprobarea revederii la locatia liceului din Campulung Moldovenesc, este 24, 25 si 26 august 2012.
2. Colegul nostru Andrei Gheorghe, si-a asumat sarcina de a se ocupa de cazare, masa si programul din zilele mentionate mai sus. Detaliile definitive, inclusiv sumele pe care trebuie sa le viram in cont vor fi trimise in timp util. Eventuale sugestii pentru aceste aspecte rog sa le trimiteti acestuia la adresa de mail andreigheorghe_2007@yahoo.com sau telefon 0723 140 897.
3. Anuntarea colegilor este importanta. In ANEXA 2, am mentionat numele directionalilor pentru anuntarea colegilor din plutoanele din care au facut parte. De exemplu, eu si cu Anastasiei, ne vom ocupa exclusiv de anuntarea colegilor de la clasa 12 A. In situatia in care cei desemnati declina implicarea, rog ca respectivii sa convinga un alt coleg, din acelasi pluton, pentru preluarea responsabilitatii de anuntare, urmand ca eu sa fiu anuntat pentru a avea sub control procesul de anuntare. De asemenea, daca stiti colegi pe care ii putem implica la clasele pentru care nu am gasit directionali, rog sa ma ajutati.  De asemenea, sugerez ca cei care au avut colegi in scoli, academii, cursuri din alte clase si le stiu adresele sa le comunice directionalilor.
Eu cred ca directionalii ar trebui sa afle care sunt profesorii si comandantii pe care dorim sa ii invitam, avand in vedere ca vom suporta cheltuielile legate de participarea acestora. Este posibil ca pe masura ce finalizam contactarea colegilor sa rezulte si aceste nume care mi-ar trebui comunicate pentru a-i contacta, cel mai probabil prin conducerea actuala a Colegiului Liceal.
4. Directionalii au sarcina de a finaliza ANEXA 1, care are doar o parte din colegii pentru care am avut adrese postale, numere de telefon sau adrese de mail. De asemenea, directionalii urmeaza sa-mi trimita numarul celor care isi anunta participarea pentru a le comunica colegului nostru Andrei Gheorghe. In principiu, acest tabel, ar trebui distribuit la cat mai multi colegi, urmand ca fiecare sa completeze cu datele pe care le cunoaste de la fostii colegi, si sa il retrimita directionalului pentru centralizarea datelor, continuarea demersului de anuntare si evidenta certa a celor care anunta ca doresc sa participe. In principiu, anuntarea ar trebui incheiata pana pe 15 iunie, iar anuntul participarii pana pe 25 iunie, care presupune si virarea banilor.  Pana pe 15 iunie, Andrei Gheorghe ne va comunica suma care trebuie virata.
NB Din corespondentele preliminare cu privire la intalnire am inteles ca sunt colegi care sunt entuziasti, vor sa vina la intalnire, ne-au dorit succes si atat. Eu cred ca fiecare ar trebui sa faca un minim efort, astfel incat fiecare coleg din promotia noastra sa stie de intalnire. Ca vor veni sau nu este alta chestiune si este decizia fiecaruia.
In plus, Comaneci s-a oferit sa asigure anuntul intalnirii pe situl SCMD.
5. Personal agreez ca anuntul sa se faca extins folosind mailul, limitandu-se cheltuielile cu telefoane sau plicuri pentru posta.
6.         Adresa de mail a subsemnatului este danolaru2000@yahoo.fr iar telefonul este 0728 083 268. In perioada 24 mai –8 iunie nu voi fi in tara.
Cu colegialitate, Iordache Olaru

P.S.   INFORMATII ULTIMĂ ORĂ
  • Pana la sfarsitul cestei saptamani 25-30.06.2012, colegul nostru ANDREI GHEORGHE, din C-lung Moldovenesc , va definitiva programul acestei intâlniri şi va negocia utltimele preţuri pentru a stabili un cost  aproximativ al acestei intâlniri.
  • Rezultatul va fi comunicat pe acest Blog imediat ce vom obtine aceste informaţii.
  • Orice alte solicitari, comentarii, propuneri pentru îmbunatăţirea programului , vă rog sa le faceţi pe acest blog, la comentarii, sau prin e-mail la subsemnatul sau la colegii nostri OLARU IORDACHE sau ANDREI GHEORGHE, pe adresele lor de e-mail.
Cu respect şi colegialitate,
Mircea Comăneci

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu